AnvÀnd koden "BELLE10%RABATT" för 10% extra rabatt
GÄ vidare till innehÄll

Kontakta

Vanliga frÄgor

By-Belle Àr dedikerade till att leverera högkvalitativa produkter som följer de senaste trenderna och standarderna. VÄrt inköpsteam reser vÀrlden runt för att upptÀcka de senaste trenderna och noggrant vÀlja ut produkter som uppfyller vÄra kvalitetskrav. Vi samarbetar med vÀlrenommerade leverantörer och tillverkare för att sÀkerstÀlla att varje produkt vi erbjuder uppfyller vÄra strÀnga kvalitetskontroller.

För att lÀgga en bestÀllning hos By-Belle, vÀlj helt enkelt önskade produkter och lÀgg till dem i din varukorg. GÄ sedan till kassan, dÀr du anger din leverans- och betalningsinformation och bekrÀftar bestÀllningen.

By-Belle erbjuder ett brett utbud av betalningsmetoder för att möta vÄra kunders behov. Du kan betala med kreditkort, betalkort och Klarna. Klarna erbjuder olika betalningsalternativ, sÄsom betala senare, delbetalning och direkt banköverföring. Vid kassan kan du vÀlja den betalningsmetod som passar dig bÀst.

Hos By-Belle Ă€r det alltid gratis leveranskostnader! Vi har en behandlingstid pĂ„ 1 till 3 arbetsdagar innan din bestĂ€llning skickas. Vi skickar vĂ„ra paket per bĂ„t 🚱 för att spara miljön.

Ja, By-Belle accepterar returer inom en viss period efter att du har fÄtt din bestÀllning. För att starta en retur, ange ditt ordernummer och skriv anledningen till returen. Kontakta vÄr kundtjÀnst för vidare instruktioner om att returnera dina produkter.

Kontakta omedelbart vÄr kundtjÀnst pÄ By-Belle och skicka med bilder pÄ de skadade föremÄlen. Glöm inte att ange ditt ordernummer (#1001). Vi kommer att göra vÄrt bÀsta för att lösa problemet sÄ snabbt som möjligt genom att skicka en ersÀttning eller ordna en Äterbetalning.

Absolut! Hos By-Belle tar vi sÀkerheten för dina betalningsuppgifter pÄ stort allvar. Vi anvÀnder de senaste krypteringsteknologierna för att sÀkerstÀlla att all din information förvaras och behandlas sÀkert.

Du kan enkelt kontrollera statusen för din bestÀllning genom att logga in pÄ ditt konto pÄ By-Belle och gÄ till bestÀllningshistoriken. Vi skickar ocksÄ e-postuppdateringar med statusen för din bestÀllning.

Du kan kontakta vÄr vÀnliga kundtjÀnst pÄ By-Belle via e-post pÄ service@by-belle.com. Alternativt kan du ocksÄ fylla i vÄrt kontaktformulÀr pÄ vÄr webbplats. Vi strÀvar efter att svara pÄ alla e-postmeddelanden inom 24 timmar.

By-Belle strÀvar efter att svara pÄ alla frÄgor inom 24 timmar. Du kan alltid nÄ oss via e-post pÄ service@by-belle.com och vi gör vÄrt bÀsta för att hjÀlpa dig sÄ snabbt som möjligt.

FÄ det bÀsta till ett lÀgre pris!

2.500+ kunder har upptÀckt kvaliteten! bli nÀsta!

FÄ det bÀsta för mindre med gratis frakt!

Alltid öppet, alltid redo: 24/7 kundservice!